Güncel Haberler

Anadolu Efes’in Konuğu Formda Zalgiris Kaunas

Turkish Airlines Euroleague 24.hafta mücadelesinde lider Anadolu Efes son haftaların formda ekiplerinden Zalgiris Kaunas‘ı konuk edecek.

6 Şubat Perşembe saat 20:30’da başlayacak ve Christos Christodoulou, Emilio Perez, Sergio Silva hakem üçlüsünün yöneteceği maçı basketbolseverler şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilecekler.

Anadolu Efes cephesinde Bryant Dunston dışında eksik bulunmazken, Zalgiris Kaunas’da ise sakatlığı devam eden Marius Grigonis forma giyemeyecek ve son maçta forma giyemeyen, hasta olan Jock Landale’in ise bu maçta kadroda yer alması bekleniyor.

Anadolu Efes ile Zalgiris Kaunas, Avrupa kupalarında bugüne kadar 19 kez karşılaşırken, Efes yedi galibiyet ve oniki mağlubiyet aldı. İki ekip arasında FIBA organizasyonlarında oynanan dört karşılaşmada Anadolu Efes bir galibiyet ve üç mağlubiyet, Turkish Airlines Euroleague’de ise 15 karşılaşmada ise altı galibiyet ve dokuz mağlubiyet elde etti.

İki ekip arasında ligin ilk yarısında Litvanya’da oynanan karşılaşmayı Efes 74-68 kazanmıştı.

Euroleague’de 23. haftanın ilk gün maçlarının ardından Anadolu Efes 20 galibiyet ve üç mağlubiyet ile birinci, Zalgiris Kaunas ise dokuz galibiyet ve 14 mağlubiyet ile 12. sırada yer alıyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …