Güncel Haberler

Irving, Dostu Kobe’yi Müthiş Bir Performansla Uğurladı

Doğu’nun play-off ekiplerinden Brooklyn Nets konuk ettiği vasat rakibi Chicago Bulls‘u süper yıldızı Irving’in etkili performansı eşliğinde 133-118 ile farklı geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Nets içerde 13-12, toplamda 21-26 ve Bulls ise deplasmanda 8-17, toplamda 19-32 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Nets cephesinde Kyrie Irving, dostu Kobe’nin ölümünden sonraki maça üzüntüsünden çıkamamıştı. Bu maçta ise dostunu nefis bir performansla uğurladı; 54 sayı, 7-9 3sayı, 5 ribaund, 5 asist. Spencer Dinwiddie 20 sayı, 7 asist ve Taurean Prince 16 sayı, 8 ribaund, 3 asist ile onun en büyük yardımcıları oldular galibiyet yolunda.

Bulls cephesinde ise Zach LaVine 22 sayı, 2 ribaund, 8 asist, Luke Kornet 19 sayı, 4 ribaund, 2 asist ve Tomas Satoransky 15 sayı, 4 ribaund, 8 asist ile direnmeye çalışan isimler oldular.

https://youtu.be/mcv6XuXf1Dc

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …