Güncel Haberler

Denver’dan Milwaukee Baskını! (Ersan 3 sayı)

Batı’nın dişli takımlarından Denver Nuggets‘ın Doğu’nun zirvesinde yer alan Milwaukee Bucks‘ı deplasmanda 115-127 gibi net bir skorla devirmeyi başardı.

Bu sonuçla Nuggets deplasmanda 15-9, toplamda 34-15 ve Bucks ise içerde 22-3, toplamda 41-7 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Bir gün önceki Jazz maçından sonra yola çıkıp sabaha karşı saat 04:30’da Milwaukee’de otele giren ve Paul Millsap, Jamal Murray, Mason Plumlee, Gary Harris gibi önemli eksikleri bulunan Nuggets cephesinde Will Barton 24 sayı, 7 ribaund, 8 asist, Michael Porter Jr. 15 sayı, 11 ribaund, 2 blok ve Nikola Jokic 15 sayı, 10 ribaund, 9 asist ile galibiyetin mimarları oldular.

Bucks cephesinde ise Giannis Antetokounmpo 31 sayı, 16 ribaund, 9 asist, 2 blok, Khris Middleton 24 sayı, 2 ribaund, 9 asist ve Eric Bledsoe 15 sayı, 3 ribaund, 7 asist, 2 top çalma ile direnen isimler oldular. Milli oyuncumuz Ersan İlyasova ise sadece 8 dakika süre alırken 1-2 isabetle 3 sayı ve 1 ribaund ile katkı verebildi.

https://youtu.be/MWFNN-emYVI

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …