Güncel Haberler

Indiana Uzatmada Chicago’yu Yendi (Oladipo’nun dönüş gecesi)

Doğu’nun iddialı takımlarından Indiana Pacers konuk ettiği Chicago Bulls‘u uzatma sonunda 115-106’lık skorla geçmeyi başardı. Bu sonuçla Pacers içerde 18-5, toplamda 31-17 olurken, Bulls ise deplasmanda 8-16, toplamda 19-31 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Pacers cephesinde uzun süren sakatlığının ardından parkelere geri dönen Victor Oladipo 21 dakika süre alırken 9 sayı, 2 ribaund, 4 asist ile katkı verdi. Galibiyetin mimarları ise T.J Warren 25 sayı, 4 ribaund, 2 top çalma, Domantas Sabonis 15 sayı, 11 ribaund, 5 asist ve Malcolm Brogdon 15 sayı, 8 ribaund, 9 asist, 3 top çalma oldular.

Bulls’da ise Chandler Hutchison 21 sayı, 3 ribaund, 2 asist, Zach LaVine 20 sayı, 4 ribaund, 9 asist ve Thaddeus Young 16 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile öne çıkan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …