Güncel Haberler

Spurs DeRozan Liderliğinde Jazz Engelini Geçti

Batı’nın dişli takımlarından ikisi karşı karşıya gelirken San Antonio Spurs sahasında konuk ettiği Utah Jazz‘ı DeRozan’ın etkili oyunu eşliğinde 127-120’lik skorla geçmeyi başardı. Bu sonuçla Spurs içerde 13-12, toplamda 21-26 ve Jazz ise deplasmanda 14-11, toplamda 32-15 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Spurs’de DeMar DeRozan 38 sayı, 5 ribaund, 5 asist ile kendisi adına bu sezonun en skorer performansını ortaya koyarken, Patty Mills 18 sayı, 2 top çalma ve Dejounte Murray 16 sayı, 3 ribaund, 4 asist, 3 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Jazz cephesinde ise Donovan Mitchell 31 sayı, 4 asist, Bojan Bogdanovic 17 sayı, 9 ribaund, 4 asist ve Rudy Gobert 17 sayı, 19 ribaund ile direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveand, Orlando’yu Bir Kez Daha Çift Haneli Farklarla Yendi

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 2. maçında Cleveland Cavaliers konuk ettiği Orlando Magic‘i 96-86’lık …