Güncel Haberler

Bahçeşehir Koleji Çeyrek Final Biletini Kaptı!

FIBA Europe Cup 2.etap 5.hafta mücadelesinde temsilcimiz Bahçeşehir Koleji deplasmanda Hollanda temsilcisi Leiden‘i son topta 87-89’luk skorla geçerek adını çeyrek finale yazdırmış oldu. Böylece grup birincisi olan diğer temsilcimiz Pınar Karşıyaka ile beraber yollarına devam etmiş oldular.

Bitime 10 saniye kala skor 87-87 berabereyken temsilcimiz Golden ile üçlük atıştan faydalanamadı ama hücum ribaundunu alan Jones bulduğu basketle 8 saniye kala skoru belirledi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Bahçeşehir’de Cameron Clark 21 sayı, 4 ribaund ile en skorer isim olurken, Dwight Hardy 20 sayı, 3 ribaund, 2 asist, Trae Golden 19 sayı, 3 ribaund, 9 asist ve Mangok Mathiang 16 sayı, 10 ribaund ile galibiyetin mimarları oldular.

Leiden cephesinde ise Braxton Huggins 22 sayı, 5 ribaund, 2 asist, Anunwa Omot Omot 18 sayı, 3 ribaund ve Tayler Persons ile Reigarvius Williams 10’ar sayıyla takımlarını ayakta tuttular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Bahçeşehir, Oturu’ya Rağmen Merkezefendi Engeline Takılmadı

Hazırlık Maçları kapsamında Petkim’in ev sahipliği yaptığı Ege Cup turnuvasında Bahçeşehir Koleji, Oturu’nun etkili performansına …