Güncel Haberler

Lakers, Houston Deplasmanında Davis’siz Kazandı (Lebron’a “MVP” Tezahüratları!)

NBA’in güçlü şampiyonluk adaylarından Los Angeles Lakers Batı’nın dişli takımlarından Houston Rockets‘a konuk odu. Lakers Davis’den yoksun olmasına rağmen Lebron liderliğinde 115-124’lük skorla kazanmayı bildi. Bu sonuçla Lakers deplasmanda 18-3, toplamda 34-8 ve Rockets içerde 14-6, toplamda 26-15 oldu.

Maçın son bölümünde Toyota Center’ı dolduran Rockets taraftarları Lebron’a MVP tezahüratları yaparken kendi takımlarını protesto ettiler.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Anthony Davis’den yoksun oynayan Lakers’da Lebron James 31 sayı, 5 ribaund, 12 asist, 2 top çalma, Kyle Kuzma 23 sayı, 8 ribaund ve Danny Green ile Kendavious Caldwell-Pope 20’şer sayıyla galibiyein mimarları oldular.

Rockets cephesinde ise Russell Westbrook 35 sayı, 9 ribaund, 7 asist, 3 top çalma ve James Harden 34 sayı, 6 ribaund, 7 asist ile direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Phoenix, Ettiği Lakers’ı Lebron’a Rağmen Yenmeyi Başardı

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Phoenix Suns konuk ettiği Los Angeles Lakers‘ı Lebron’a rağmen 113-123’lük skorla …