Güncel Haberler

ING Smaç Yarışmasının Şampiyonu Onuralp Bitim Oldu!

ING All-Star 2020 organizasyonu kapsamında düzenlenen günün merakla beklenen etkinliği olan ING Smaç Yarışması’nın şampiyonu Pınar Karşıyaka‘nın genç yeteneği Onuralp Bitim oldu.

Genç forvet daha önce bu yarışmayı 2018 yılında da kazanmıştı.

20 yaşında olan 1.98 boyundaki Onuralp, Derrick Williams’ın sakatlığı nedeniyle yer almadığı yarışmada Emmanuel Terry ve özellikle Nick Johnson ile müthiş bir mücadele verdi.

Ömer Saybir, Ozan Güven, Ben Fero ve Nevriye Yılmaz’dan oluşan juriyi etkileyici smaçlar yaptı 3 basketbolcu da. Kurallar gereği tek turda dörder smaç yaptı 3 isim ve bu smaçlar sonrası Onuralp ile Johnson arasında beraberlik yaşandı ve iş son 2 smaca kaldı. Onuralp son smaçta da tüm jurilerden 10 tam puan alarak ikinci kez şampiyonluğa ulaşmış oldu.

İşte yarışmada ses getiren güzel smaçlar ve tabi Onuralp’in şampiyonluğu getiren smacı:

Onuralp Bitim’in 2.turda 3 kişi üstünden yaptığı smaç:

Nick Johnson’ın 3.turda Robinho’nun asistiyle yaptığı smaç:

Nicholas Johnson’un smaç yarışması dördüncü tur smacı:

Onuralp Bitim’in smaç yarışması dördüncü tur smacı:

Onuralp Bitim’e şampiyonluğu getiren smaç:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe, Manisa’yı Güle Oynaya Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik …