Güncel Haberler

Cleveland, Chicago’ya 19 Farktan Yakalanıp Yenildi (Cedi 16 sayı)

NBA’in zayıf takımlarından Cleveland Cavaliers deplasmanda Chicago Bulls karşısında sezonun en iyi maçlarından birini çıkardı ve bir ara 19 sayılık farkı da yakaladı. Ancak Bulls’un geri dönüşüne engel olamadılar ve 118-116’lık skorla kaybettiler. Bu sonuçla Bulls içerde 9-14, toplamda 16-28 olurken Cavs ise deplasmanda 6-17, toplamda 12-31 oldu.

Cedi 11 saniye kala bulduğu üçlükle farkı 1 sayıya (117-116) düşürdü. Bulls adına Dunn’ın 1/2 serbest atışının ardından (118-116) son Cleveland hücumunda Love pota altından çok kötü bir tercih yaptı, top çembere dahi değmedi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Milli oyuncumuz Cedi Osman ritmini bulduğu bir gecede takım arkadaşları tarafından yeteri kadar beslenmedi. 28 sakika süre alan Cedi 4-5 3sayı isabetiyle 16 sayı üretirken istatistiklerine 3 ribaund, 2 asist, 2 top çalma da ekledi.

Cavs’da Kevin Love 29 sayı, 5 ribaund, 6 asist ve Collin Sexton 26 sayı, 7 ribaund, 2 asist ile öne çıkan isimler oldular.

Bulls cephesinde ise Zach LaVine 42 sayı, 6 ribaund, 3 asist, 5 top çalma ile yıldızlaşırken Lauri Markkanen 17 sayı, 3 ribaund, 2 top çalma ve Luke Kornet ile Coby White da 11’er sayıyla galibiyetin mimarları oldular.

1.CEDİ’NİN PERFORMANSI:

2.MAÇIN ÖZETİ:

https://www.youtube.com/watch?v=azeLE3_056g

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …