Güncel Haberler

Khimki Konuğu Enisey’i Shved ile Geçti

VTB Lig mücadelesinde Khimki konuk ettiği dişli rakibi Enisey‘i formda yıldızı Shved’in performansı eşliğinde 91-87’lik skorla geçmeyi başardı. Bu sonuçla Khimki 13 galibiyete ulaştı ve hem zirvedeki yerini hem de CSKA ile arasındaki 3 maçlık farkı korumayı başardı.

1.çeyrek: 18-24
2.çeyrek: 54-40
3.çeyrek: 73-62
4.çeyrek: 91-87

Khimki’de Alexey Shved 21 sayı, 3 ribaund, 9 asist, Jeremy Evans 16 sayı, 7 ribaund ve Devin Booker 13 sayı, 2 ribaund ile galibiyetin mimarları oldular.

Enisey cephesinde ise Dennis Zakharov 26 sayı, Dustin Hogue 18 sayı, 4 ribaund ve Tomislav Zubcic 14 sayı, 13 ribaund, 2 asist ile takımları adına direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Kızıl Yıldız, Enisey’i Son Nefeste Geçebildi

Antalya kampına devam eden Kızıl Yıldız hazırlık maçında karşılaştığı Enisey karşısında beklenenden fazla zorlandı ama …