Güncel Haberler

RESMİ: Maccabi Reynolds ile Pota Altını Güçlendirdi

Turkish Airlines Euroleague‘in iddialı Final Four adaylarından Maccabi Tel Aviv, önemli uzunu Black’in 4 hafta daha sahalardan uzak kalacak olmasının netleşmesinin ardından takviye arayışına girmişti.

Aslında İsrail ekibinin listesinin başında Beşiktaş’ın uzunu McAdoo vardı ancak oyuncunun temsilcimiz ile devam eden kontratı ve $150.000 değerindeki çıkış bedeli Maccabi’yi bu transferden vazgeçirdi. Maccabi bunun üzerine Çin ve G-League’de izlemiş olduğumuz Jalen Reynolds ile anlaşma sağladı.

2.08 boyunda olan 1992 doğumlu Reynolds, sezona Çin’in Guangsha takımında başlamış ancak 5 maç forma giydikten sonra ayrılmış ve G-League takımlarından Stockton’a transfer olmuştu. Burada 7 maçta 8.4 sayı, 6.3 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti. Geçtiğimiz sezon Zenit forması ile sergilediği başarılı performanslar sayesinde adından sıkça söz ettiren Reynolds geç de olsa Euroleague sahnesinde hakettiği fırsatı ve süreleri bulabilir bu transfer gerçekleşirse. Black’in yokluğunda atletik özellikleri, çabuk ayakları ve ikili oyunlardaki yüzdeli bitiriciliği ile koç Sfairopoulos’un sisteminde boşluğu doldurmaya en uygun isimlerden biri.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …