Güncel Haberler

Beşiktaş’ın Uzununa Maccabi Kancası!

Tarihinin en iyi sezon başlangıçlarından birine imza atan ve Turkish Airlines Euroleague sahnesinde Final Four hedefleyen Maccabi Tel Aviv pota altına takviye yapmak istiyor.

İsrail temsilcisi ve koç Sfairopoulos’un listesinin başında yer alan isim ise Beşiktaş Sompo Sigorta‘nın atletik uzunu James McAdoo. Birleşik Amerikalı’nın sezon sonuna kadar geçerli bir kontratı var siyah beyazlılarla ama aynı zamanda $150.000 değerinde de bir Euroleague çıkış maddesi mevcut kontratında.

Koç Ivanovic ve Theodore’un ayrılmasıyla şubede küçülmeye gidileceği netleşen Beşiktaş cephesinde bu transfere sıcak bakılıyor. Maccabi eğer bonservissiz olarak düşündüğü diğer opsiyonlardan sonuç alamazsa bu transferin yakın zamanda sonuçlanması bekleniyor.

2.06 boyunda olan 1993 doğumlu McAdoo BSL’de 11 maçta 8.5 sayı, 6.6 ribaund ve BCL’de ise 7 maçta 10.9 sayı, 9.3 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti. Euroleague seviyesinde ana uzun olarak değil ama alternatif uzun olarak Maccabi’nin atletizme ve fiziksel oyuna dayalı tempo basketboluna uyum sağlayabilecek bir isim olur. Ancak savunma tarafında koç Sfairopoulos’un tarzına bence uygun bir isim değil, yumuşak kalabilir Euroleague için.

https://www.youtube.com/watch?v=D3uywf2N6aY

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …