Güncel Haberler

RESMİ: Theodore’un Yeni Takımı Galatasaray’ın Rakibi Unics Kazan Oldu!

Finansal problemler nedeniyle Beşiktaş Sompo Sigorta ile kontratını tek taraflı olarak fesih eden Jordan Theodore‘un yeni adresi Unics Kazan oldu.

Yıldız guardın adı koç Ivanovic’in yeni başına geçtiği Baskonia ile de anılmış ancak transfer gerçekleşmemişti. Makedonya pasaportu da bulunan yıldız guard EuroCup’ın favorilerinden biri olan ve son 16 G grubunda temsilcimiz Galatasaray Doğa Sigorta’nın da rakibi olan Rus ekibinin başarısı için ter dökecek artık.

30 yaşında olan 1.83 boyundaki Theodore bu sezon BCL sahnesinde 9 maçta 11.8 sayı, 2.8 ribaund, 5.6 asist ve BSL’de ise 12 maçta 13.8 sayı, 2.8 ribaund, 6.8 asist istatistikleri ile mücadele etmişti. Deliciliği, saha görüşü ve istediği zaman çok iyi yaptığı birebir savunması ile EuroCup seviyesinde değerli guardlardan biri olacaktır. Zaten kariyeri boyunca dış şut istikrarını ve oyun içinde mental sürdürülebilirliği yakalayabilse Euroleague seviyesinde de bir yıldız olabilirdi. Bu sezon ne savunmada ne de hücumda Mantzaris’den istediği verimi alamayan koç Priftis, McCollum ve Smith’in yanına aradığı üçüncü parçayı buldu diyebiliriz.

https://www.youtube.com/watch?v=NpDmhC3kuo4

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Beşiktaş, Denizli Deplasmanında Yettiği Kadar Oynadı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 19. hafta mücadelesinde Beşiktaş Emlakjet, konuk olduğu Yukatel Merkezefendi Belediyesi …