Güncel Haberler

RESMİ: Kızıl Yıldız Beklenen Skorer Hamlesini Açıkladı

Koç Sakota’nın gelişiyle kadroda da revizyonlara başlayan Kızıl Yıldız beklenen skorer takviyesini de yaptığını resmi olarak açıkladı.

Sezona Olympiakos ile başlayan ancak istediği süreleri bulamayan skorer guard Kevin Punter artık Sırp ekibinin başarısı için mücadele edecek.

1993 doğumlu olan 1.93 boyundaki Punter, geçtiğimiz sezonlarda AEK ve Virtus Bologna forması ile sergilediği etkili performansı Euroleague sahnesinde taşıyamadı. 11 maçın ardından 6.8 sayı, 1.9 ribaund istatistikleri ile katkı verebilmişti. Hücum yükü neredeyse sadece Lorenzo Brown’un omuzlarında olan Kızıl Yıldız’a çok iyi bir alternatif olacaktır. Olympiakos’da istediği süreleri alamayan ve kendisini gösteremeyen Punter’in yüksek skor potansiyelini daha özgür olacağı, sürelerinin de yüksek olacağı Kızıl Yıldız’da daha iyi göstereceğini düşünüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …