Güncel Haberler

RESMİ: AEK Pota Altını Tecrübeli Bir İsimle Güçlendirdi

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nin güçlü favorilerinden Yunan ekibi AEK pota altını tecrübeli ve atletik bir uzunla güçlendirdi.

Strasbourg ile yollarını ayıran Birleşik Amerikalı uzun Jerai Grant artık Yunan ekibinin başarısı için mücadele edecek. Kadrosunda Langford, Chalmers, Maciulis, Slaughter gibi tecrübeli isimler bulunan AEK, böylelikle bir diğer tecrübeli ismi daha kadrosuna katmış oldu.

2.03 boyunda olan 1989 doğumlu Grant, Strasbourg ise Pro A sahnesinde görev aldığı 15 maçta 8.5 sayı, 3.7 ribaund ve BCL’de ise 9 maçta 9.8 sayı, 5.2 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti. Atletik özellikleri, ribaund ve bloklardaki katkısı ile AEK’nın pota altı rotasyonuna enerji getirebilecek bir isim Grant.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, AEK’yı Etkili Hücum Performansı ile Geçti

Yunanistan Ligi 13. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu AEK‘yı 80-92’lik skorla geçmeyi bildi. Bu sonuçla …