Güncel Haberler

Jazz, Mitchell Liderliğinde Blazers’ı Yendi

NBA’in en iyi iç saha takımlarından biri olan Utah Jazz konuk ettiği Portland Trail Blazers‘ı Mitchell önderliğinde 121-115 yenmeyi başardı. Bu sonuçla Jazz içerde 12-3 toplamda 19-12 olurken, Blazers ise toplamda 14-18 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Jazz’da Donovan Mitchell 35 sayı, 3 ribaund, 7 asist ile yıldızlaşırken Joe Ingles 26 sayı, 5 ribaund, 4 asist ve Rudy Gobert 16 sayı, 15 ribaund, 2 asist ile onun en büyük yardımcıları oldular.

Blazers cephesinde ise Damian Lillard 34 sayı, 4 ribaund, 8 asist, CJ McCollum 25 sayı, 4 ribaund, 2 asist ve Anfernee Simons 15 sayı, 10 ribaund ile takımlarını ayakta tutmaya çalıştılar.

https://www.youtube.com/watch?v=GpwaJ-yxHco

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …