Güncel Haberler

Minnesota 2 Uzatma Sonunda Sacramento’yu Geçebildi

Batı’nın iki orta halli takımının karşılaşmasında Minnesota Timberwolves konuk olduğu Sacramento Kings‘i 2 uzatma sonunda 105-104’lük skorla geçmeyi başardı. Bu sonuçla Wolves 11-19 olurken Kings ise 12-19 oldu.

Minnesota ikinci uzatma bölümünde farkı 6 sayıya kadar çıkarsa da Sacramento farkı 1 sayıya düşürüp (105-104) 12 saniye kala son hücumu kullanma şansını da yakaladı ancak Hield’in üçlüğü başarılı olmadı ve kazanan Wolves oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Yıldız uzunu Anthony-Towns’dan yoksun olan Wolves’da Gorgui Dieng 21 sayı, 15 ribaund, 2 top çalma, Robert Covington 19 sayı, 8 ribaund, 2 blok ve Andrew Wiggins 18 sayı, 10 ribaund, 7 asist ile galibiyetin mimarları oldular.

Kings cephesinde ise Richaun Holmes 20 sayı, 18 ribaund, 3 asist, 2 top çalma, 2 blok, Bogdan Bogdanovic 19 sayı (3-16 3sayı), 7 ribaund, 2 asist, 3 blok ve Marvin Bagley III 18 sayı, 4 ribaund ile takımlarını maçın içinde tutan isimler oldular.

https://youtu.be/WmMKnEaWXxg

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …