Güncel Haberler

Ataman: “10 yıl Kalmak İsterim Ama Kim Bilir?”

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, İspanyol medyasına konuştu.

Gigantes’e bir röportaj veren Ataman, 10 yıl Anadolu Efes‘te kalmak istediğini söyledi.

Ataman, “Çok takım değiştirmemdeki tek neden ekonomik konular. Sponsor sorunları yaşandı ve oyuncular ayrılıyordu. Şimdi Efes’teyim ve 10 yıl kalmak isterim. Ama kim bilir?” dedi.

Başkan Tuncay Özilhan’ı daha fazla yatırım yapması için ikna ettiğini ifade eden Ataman, “Geldiğimde düşünce yapısını değiştirmem gerekiyordu. Nenad Krsticli, Dario Saricli takım yoktu. 7.5 milyon Euro bütçe vardı. Başkanı yüzde 20 arttırım yapması için ikna ettim. 12 milyon Euro’yu geçmeyeceğiz ama Final Four’a gideceğiz dedim. Üç yıllık süreçte bir proje yapıp adım adım gideceğimi de söyleyebilirdim ama bu saçmalık olurdu. Euroleague’deyim ve kazanmak istiyorum” diye konuştu.

Kaynak: Gigantes & Basketfaul

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …