Güncel Haberler

Beşiktaş Ivanovic’den Sonra Yıldızını da Baskonia’ya Kaptırdı!

Finansal problemlerin artık iyice gün yüzüne çıktığı Beşiktaş Sompo Sigorta‘da koç Ivanovic’in maaşını alamadığı için anlaşmasını feshedip Euroleague ekibi Baskonia ile anlaşmasının ardından siyah beyazlılar yıldız guardını da kaybediyor.

Son haftalarda sergilediği performansla siyah beyazlıları neredeyse tek başında ayakta tutmaya çalışan Jordan Theodore da koçu gibi alacağını tahsil edemediği için artı ailevi nedenleri de öne sürerek kontratını feshetti, takımdan ayrıldı.

Beşiktaş ile senelik 450 bin dolar üzerinden anlaşan Theodore’un kulübü ödemelerdeki gecikme için FIBA’ya şikayet ettiği ve icraya verdiği belirtilirken yıldız guard da büyük olasılıkla koçunun yanına gidecek, Kirolbet Baskonia ile anlaşması bekleniyor.

EDİTÖR NOTU: Evet son yıllarda bir çok kulübümüz finansal problemlerle boğuşuyor ama maalesef en çok sıkıntı çeken, en kötü yönetilen basketbol şubesi de Beşiktaş’ta. Öyle ki başkanlar değişiyor, koçlar değişiyor, yöneticiler değişiyor ama bu anlayış hiç değişmiyor… Koç Ivanovic’in yüksek maaşla takımın başına getirilmesinin ne kadar yanlış olduğunu defalarca kez dile getirmiştik ve sonunda finansal problemler patlak verdi. Beşiktaş’ın artık yerli bir hocaya güvenerek uzun vadeli planlar yapması, alt yapıya yönelmesi ve uzun bir süre ayağını yorganına göre uzatarak küçük hedeflerle adım adım ilerlemesi gerekiyor!

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …