Güncel Haberler

Doncic’siz Dallas Porzingis ile Philadelphia’yı Geçti (Furkan 5 sayı)

NBA‘in formda takımlarından olan Doncic’den yoksun Dallas Mavericks konuk olduğu Philadelphia 76ers‘ı Porzingis’in pota altındaki etkili oyunu eşliğinde 117-98’lik skorla yenmeyi başardı. Bu sonuçla Mavs deplasmanda 11-2 ve toplamda 19-9 olurken, 76ers ise evinde 14-2 ve toplamda 20-10 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Dallas’da Tim Hardaway Jr. 27 sayı, 4 ribaund, Kristaps Porzingis 22 sayı, 18 ribaund, 3 blok ve Dorian Finney-Smith, Jalen Brunson, Seth Curry üçlüsü de 11’er sayıyla galibiyetin mimarları oldular.

76ers cephesinde Joel Embiid 33 sayı, 17 ribaund, 2 asist ile tek başına direnmeye çalıştı. Ben Simmons 12 sayı, 6 ribaund, 8 asist, 3 top çalma ve Josh Richardson 10 sayı, 6 ribaund, 4 asist, 2 top çalma ile katkı verdiler. Millli oyuncumuz Furkan Korkmaz ise 13 dakika süre alırken 2-5 isabetle 5 sayı üretip 2 ribaun ve 1 asist ekledi istatistiklerine.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …