Güncel Haberler

Cleveland Yine Kazandı (Cedi 13 sayı)

NBA‘in zayıf takımlarından ikisi karşı karşıya geldi. Cleveland Cavaliers konuk ettiği Memphis Grizzlies‘ı 114-107 ile geçmeyi başardı. Bu sonuçla Cavs içerde 5-10 ve toplamda 8-21 olurken Grizzlies ise toplamda 10-19 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Cavs’da milli oyuncumuz Cedi Osman 21 dakika süre alırken 5-9 isabetle 13 sayı, 2 ribaund, 2 asistlik katkı verdi. Jordan Clarkson 33 sayı, 6 ribaund, Kevin Love 21 sayı, 13 ribaund ve Tristan Thompson 10 sayı, 15 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Grizzlies cephesinde ise Jarren Jackson Jr. 24 sayı, 3 ribaund, 2 blok, Dillon Brooks 16 sayı, 7 ribaund, 4 asist, 2 top çalma ve Jonas Valanciunas 14 sayı, 14 ribaund, 2 asist, 4 blok ile takımlarını ayakta tutmaya çalıştılar.

https://www.youtube.com/watch?v=fRJ9K0VtdKo

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …