Güncel Haberler

Ergin Ataman: “Deplasmanda Üst Üste 7 Maç Kazanmak Hiç Kolay Değil.”

Turkish Airlines Euroleague 14.hafta mücadelesinde deplasmanda Zalgiris Kaunas’ı yenerek deplasmanda üst üste 7.galibiyetini alan Anadolu Efes‘de koç Ergin Ataman açıklamalarda bulundu.

Anadolu Efes‘in başarılı koçunun açıklamaları şu şekildeydi:

“Muhteşem bir maçtı. EuroLeague’de her maç Final Four’un final maçı gibi. Oyuncularımı tebrik ediyorum çünkü harika ve zorlu bir atmosfer vardı. Zalgiris çok iyi mücadele etti. Bazen inanılmaz basketler buldular. Landale ve Ulanovas’ın son saniyelerde üçlükleri var. Ama hiç pes etmedik. Maçın başında Larkin’den skor bulamadık ama son çeyrekte bu durumu çözdük. Micic ve Larkin oyunu çok iyi kontrol etti. Pleiss da hem hücumda hem de savunmada çok iyiydi. Singleton savunmada müthiş mücadele ortaya koydu. Deplasmanda üst üste 7 maç kazanmak hiç kolay değil. Bu performansımızı devam ettirmek istiyoruz. Takımımın performansından çok memnunum“.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …