Güncel Haberler

Panathinaikos-Fenerbahçe Beko Maçı Büyük Olasılıkla Seyircisiz!

Turkish Airlines Euroleague yönetimi yaptığı açıklamayla Panathinaikos‘a ezeli rakibi Olympiakos ile oynanan maçta yaşananlardan dolayı 1 maç seyircisiz oynama ve 54.000 dolar para cezası vermişti.

Bu cezaya göre Yunan ekibi Salı akşamı saat 22:00’da temsilcimiz Fenerbahçe Beko ile OAKA’da oynayacağı maçta seyircisinden yoksun olacak.

Ancak gelan haberlere göre Panathinaikos cezaya itiraz etti ve tarafsız bir kurul bu itirazı inceleyip değerlendirecek. Eğer ilgili heyet tersi bir karar vermezse Salı günkü maç seyircisiz oynanacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …