Güncel Haberler

Ufuk Sarıca’dan Larkin Hakkında Yeni Açıklamalar!

Milli takım koçu son günlerde sürekli gündemde olan Anadolu Efes‘in yıldız guardı Shane Larkin‘in ay-yıldızlı formayı giymesi konusunda bu kez tam olarak yeşil ışığı yaktı.

“Larkin’in önce Türk olması lazım. Sosyal medyada hep konuşuluyor. Türk olmadan milli takıma çağırma ihtimalim yok. Bana sorarsan ben Larkin’i beğeniyorum. Çok iyi bir oyuncu. Kim böyle bir oyuncuyla oynamak istemez?

Bunun için şartlar uygun görülürse, o zaman keşke gelse de milli takım ile Şubat maçlarında oynasa. Ben niye istemeyeyim? Ama benim bildiğim bir başvuru yok. Eğer başvurulursa, Shane Larkin’in milli takımda oynamasına sıcak bakarım.

Bir diğer devşirme oyuncumuz var, Scottie Wilbekin. O da çok değerli bir oyuncu. Bu sene de müthiş oynuyor. Ben şöyle düşünürüm, hangisi sağlıklıysa, hangisi formdaysa, ben onu davet ederim. İkisinden birinin Şubat’ta olması benim için müthiş bir hadise olur.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2024 ING Türkiye Kupası’nda Yarı Final Eşleşmeleri Belli Oldu

ING Türkiye Kupası’nda oynanan çeyrek final maçlarının ardından yarı finale yükselen takımlar belli oldu. Ligin …