Güncel Haberler

Obradovic: “Lider Takıma Karşı Önce Agresif Savunmayla Oynamaya Çalıştık.”

Turkish Airlines Euroleague 13.hafta mücadelesinde sahasında Anadolu Efes’e 73-81’lik skorla kaybeden Fenerbahçe Beko‘da koç Zeljko Obradovic maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Beko‘nun duayen koçu Obradovic’in açıklamaları şöyleydi:

“Lider takıma karşı önce agresif savunmayla oynamaya alıştık. İlk yarıda iyi başlamamıza rağmen kolay sayılar bulmalarına izin verdik. Aslında üçüncü çeyrekte maçın sonucu belirlendi. Ondan sonra yaptığımız her şey maça tekrar girebilmek içindi. Çok iyi bir takım ve maçı kontrol eden oyunculara sahip. Ne kadar maçın sonunda yaklaşmış olsak da neredeyse imkansızdı. Anadolu Efes’i tebrik ediyorum, çok iyi basketbol oynuyorlar ve kazanmayı hak ettiler. Biz maçın başından sonuna kadar savaşmaya çalıştık. Bazı anlarda akıllı oynamadık. Onun dışında mücadelemiz gayet iyiydi. Müthiş atmosfer ve destek için taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Şansımızın devam ettiğine inanarak desteklerinin devam etmesini diliyorum.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …