Güncel Haberler

Ataman: “Euroleague’deki En Duygusal Atmosferlerden Biriydi.”

Turkish Airlines Euroleague 13.hafta mücadelesinde deplasmanda Fenerbahçe Beko‘yu yenerek liderliğini sürdüren Anadolu Efes‘de koç Ergin Ataman maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

Anadolu Efes‘in tecrübeli koçunun açıklamaları şöyleydi:

“Bu akşam Euroleague’deki en duygusal atmosferlerden biriydi. Soyunma odasında oyuncularımı böyle bir atmosferde dahi stratejimizi ortaya koyabildikleri için tebrik ettim. İlk yarıda iyi savunma yaptık ancak Fenerbahçe sürenin sonuna doğru üçlükler buldu. İkinci yarıda hücumlarımız için Larkin’e daha fazla alan tanıdık, onun bire bir hücumlarını ön plana çıkarmaya çalıştık.

İki uzunumuzun Sertaç ve Pleiss’ın üç sayı koridorunu kapatması çok önemliydi. Onların sayesinde kolay delinmiyoruz. Benim için ne pasaport ne yaş önemlidir, Sertaç Dunston’ın yokluğunda aldığı bu şansı çok iyi kullandı. Türkiye’nin yeniden bir oyuncu kazandığını düşünüyorum.”

Ataman, Anadolu Efes ile Euroleague’de ilk kez Fenerbahçe’ye karşı deplasman galibiyeti aldı, BSL de dahil Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Fenerbahçe’ye karşı ilinci kez kazandı.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …