Güncel Haberler

Bahçeşehir Zorlu Enisey Deplasmanında

FIBA Europe Cup‘da ikinci tur ilk maçında temsilcimiz Bahçeşehir Koleji güçlü Rus ekibi Enisey Krasnoyarsk‘a konuk olacak.

11 Aralık Salı günü saat 15:30’da başlayacak karşılaşmayı basketbol severler www.ntvspor.net adresinden canlı olarak izleyebilecekler.

Koç Aktaş’ın göreve gelmesiyle Perrantes takviyesini yapan ve Armand ile yollarını ayıran Bahçeşhir Koleji, son haftalarda evinde aldığı iyi sonuçlarla dikkat çekerken Europe Cup sahnesindeki son 2 deplasman maçını da kazanmayı başarmıştı. Enisey ise kurduğu iddialı kadroyla Europe Cup’ın favorileri arasında yer alıyor. Berry ve Hogue liderliğinde Zubcic, Rebic ve yeni transferleri Chavaughn Lewis gibi önemli silahlara sahipler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Bahçeşehir, Oturu’ya Rağmen Merkezefendi Engeline Takılmadı

Hazırlık Maçları kapsamında Petkim’in ev sahipliği yaptığı Ege Cup turnuvasında Bahçeşehir Koleji, Oturu’nun etkili performansına …