Güncel Haberler

Miami, Butler Liderliğinde Gençleri ile Parlamaya Devam Ediyor

Genç ve potansiyelli oyunculara Butler’ın liderlik ettiği formda Miami Heat konuk ettiği Atlanta Hawks‘ı 135-121’lik skorla geçerek evinde üst üste 11.galibiyetini aldı ve namağlup ünvanını da korudu. Bu sonuçla Heat toplamda 18-6 olurken Hawks ise toplamda 6-18 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Heat’de Bam Adebayo 30 sayı, 11 ribaund, 11 asist, 2 top çalma ve Jimmy Butler 20 sayı, 18 ribaund, 10 asist ile triple-double yaparlarken Kendrick Nunn 36 sayı, 6 ribaund, 4 asist ve Duncan Robinson da 34 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile skor yükünü çeken isimler oldular. Miami’de en yüksek ücretli 6 oyuncudan 4’ü (Goran Dragic, Justise Winslow, James Johnson, Dion Waiters) sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadı.

Hawks cephesinde ise DeAndre Hunter 28 sayı, 4 ribaund, 3 asist, Trae Young 21 sayı, 4 ribaund, 9 asist ve Jabari Parker 16 sayı, 7 ribaund, 2 asist ile takımlarını ayakta tutmaya çalışan isimler oldular. 1500. normal sezon maçına çıkan 1977 doğumlu Vince Carter 12 sayı (4/10 3sayı) üretti.

https://youtu.be/bbHBvEg8M80

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …