Güncel Haberler

Türkoğlu: “Larkin’le İlgili Şuan Bir Girişim Yok.”

TBF başkanı Hidayet Türkoğlu, son günlerde sürekli gündeme gelen Anadolu Efes‘in yıldız guardı Shane Larkin‘in Türk yapılması hakkında yine konuştu:

“Ufuk hocayı anlamaya çalışıyorum. Gerçekten kolay bir süreç değil. Larkin şu an performansıyla çok göz önünde. Bu, hiçbir zaman federasyonun veya benim kararım olmamıştır.

Ufuk hoca,ekibi ve direktörlerimiz Larkin’i takımda görmek isterse federasyon başkanı olarak gerekli çalışmayı yaparım. Gereklilik anlamında bunun kararını Ufuk hoca ve ekibi verecek. Wilbekin de çok iyi bir sezon geçiriyor. Önemli olan onların karar vermesi.

Larkin’le ilgili şu an bir girişim yok. Ne Larkin ne de bizim tarafımızdan. Sadece ismi milli takım için geçiyor. Larkin de ülkemizle ilgili güzel sözler söyledi. Bu yüzden teşekkür ederim. Dediğim gibi şu an hiçbir taraftan girişim olmadı. Zaman ne gösterir bilemem.”

EDİTÖR NOTU: Umarım koç Sarıca yakın zamanda kararını olumlu yönde verir ve TBF de gerekli girişimlere başlar. Dixon’dan da Wilbekin’den de daha faydalı olacağı bir gerçek. Yakaladığı form grafiği ve Anadolu Efes ile bu sezon arasındaki bağlar iyice güçlenen yıldız guardı milli formaya hizmet ederken izlemek büyük bir keyif olacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2024 ING Türkiye Kupası’nda Yarı Final Eşleşmeleri Belli Oldu

ING Türkiye Kupası’nda oynanan çeyrek final maçlarının ardından yarı finale yükselen takımlar belli oldu. Ligin …