Güncel Haberler

Sacramento Bjelica ile Houston’ı Devirdi

Avrupalı oyuncuları ile dikkat çeken bir diğer takım Sacramento Kings konuk olduğu güçlü rakibi Houston Rockets‘ı Sırp forveti Bjelica’nın son saniye üçlüğü ile 119-118 yenmeyi başardı. Bu sonuçla Kings 10-13 olurken Rockets ise 15-8 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Kings’de Buddy Hield 26 sayı, 4 ribaund, 3 asist, 2 top çalma, Harrison Barnes 19 sayı, 8 ribaund, 2 asist ve maç kazandıran üçlüğün sahibi Nemanja Bjelica ise 17 sayı, 5 ribaund, 4 asist, 3 top çalma ile etkili performanslar sergilediler.

Rockets cephesinde ise Russell Westbrook 34 sayı, 3 ribaund, 8 asist, 2 top çalma, James Harden 27 sayı, 4 ribaund, 10 asist, 2 top çalma ve Clint Capela 13 sayı, 17 ribaund ile takımlarını maçın içinde tuttular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Boston, Miami’de Yine Kazandı

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 4. maçında Boston Celtics konuk olduğu Miami Heat‘i 88-102 …