Güncel Haberler

Milwaukee Bucks Durdurulamıyor! (Ersan 11 sayı)

NBA‘in iddialı takımlarından Milwaukee Bucks konuk ettiği Orlando Magic‘i 110-101’lik skorla geçerek galibiyet serisini 15 maça çıkardı. Bu sonuçla Bucks evinde 11-1 toplamda 21-3 olurken Magic ise toplamda 11-12 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Milli oyuncumuz Ersan İlyasova kenardan gelip 16 dakika süre alırken yine çok verimli oynadı. Tecrübeli forvet 4-5 isabetle 11 sayı üretirken 6 ribaund ve 1 blok ekledi istatistiklerine.

Bucks’da Giannis Antetokounmpo 32 sayı, 15 ribaund, 8 asist ile öne çıkarken Khris Middleton da 20 sayı, 9 ribaund, 4 asist ile ona destek olan diğer isim oldu.

Magic cephesinde ise Evan Fournier 26 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile en skorer isim olurken Terrence Ross 23 sayı, 4 ribaund ve Markel Fultz 13 sayı, 5 ribaund, 9 asist ile takımlarını ayakta tutmaya çalıştılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveand, Orlando’yu Bir Kez Daha Çift Haneli Farklarla Yendi

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 2. maçında Cleveland Cavaliers konuk ettiği Orlando Magic‘i 96-86’lık …