Güncel Haberler

RESMİ: Melo Blazers Forması ile Dönüyor

Uzun zamandır basketbolu çok özlediğini ve en kısa zamanda geri dönmek istediğini dile getiren Carmelo Anthony‘nin yeni takımı belli oldu.

10 kez All-Star seçilmiş olan 35 yaşındaki tecrübeli yıldız artık Portland Trail Blazers‘ın başarısı için ter dökecek. Melo yeni takımında 00 numaralı formayı giyecek.

16 sezonluk NBA kariyeri boyunca Denver, New York, Oklahom ve Houston formalarını giyen Melo, 1064 maçta süre alırken 24.0 sayı (44.9% Sİ, 34.7% 3S, 81.1% SA), 6.5 ribaund, 3.0 asist ortalamalarına sahip.

Sezonun en iyi NBA takımlarına şimdiye kadar 6 kere seçilen Melo, 2012-13 sezonunda da hatırlayacağınız üzere sezonun sayı kralı olmuştu. Syracuse mezunu olan Denver tarafından 2003 draftında 3.sıradan seçilen Melo, ABD milli takımında da ülkesini başarılı bir şekilde temsil etmiş, 3 Olimpiyat altın madalyası kazanmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …