Güncel Haberler

Cleveland’ın Madison Square Serisi Bozuldu (Cedi 5 sayı)

NBA‘in zayıf takımlarından ikisinin karşılaştığı mücadelede New York Knicks konuk ettiği Cleveland Cavaliers‘ı 123-105 gibi farklı bir skorla geçmeyi başardı. Bu sonuçla Cleveland’ın Madison Square Garden’daki 11 maçlık galibiyet serisi sona ermiş oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Cedi Osman 22 dakika sahada kalırken 2-5 saha içi isabetiyle 5 sayı üretip, istatistiklerine 8 ribaund ve 2 asist ekledi.

Kevin Love’un forma giymediği Cleveland’da Kevin Porter 18 sayı, 4 ribaund, 2 asist, Collin Sexton 14 sayı, 3 ribaund ve Alfonzo McKinnie 14 sayı, 6 ribaund ile takımlarını ayakta tutmaya çalıştılar.

Knicks cephesinde ise Julius Randle 30 sayı, 7 ribaund, 4 asist, 2 top çalma, Marcus Morris 23 sayı, 6 ribaund, 2 blok ve RJ Barrett 15 sayı, 2 ribaund, 2 top çalma, 2 blok ile takımlarını galibiyete taşıyan isimler oldular.

https://youtu.be/_dWtq_L1xwM

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …