Güncel Haberler

Harden & Westbrook A.Ş. Seriye Portland ile Devam Etti!

NBA‘in iddialı takımlarından Houston Rockets konuk ettiği Portland Trail Blazers‘ı 132-108’lik skorla farklı geçmeyi başardı. Bu sonuçla Rockets evinde 6-1 toplamda 11-3 olurken, galibiyet serisini de 8 maça çıkarmış oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Rockets cephesinde Russell Westbrook 28 sayı, 13 ribaund, 10 asist ile triple-double yaparken, James Harden 36 sayı, 6 ribaund, 5 asist ve Clint Capela da 22 sayı, 20 ribaund, 4 blok ile ona destek olan isimler oldular.

Blazers’da ise CJ McCollum 25 sayı, 5 ribaund, 3 asist, 2 top çalma, Skal Labissiere 15 sayı, 6 ribaund, 2 asist, 2 blok ve Damian Lillard 13 sayı, 6 ribaund, 11 asist ile takımlarını ayakta tutmaya çalışsalar da başarılı olamadılar.

https://youtu.be/5vuartRZ-vM

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …