Güncel Haberler

RESMİ: Tofaş’ın Rakibi Lokomotiv Kuban’dan Kuzminskas Hamlesi!

7DAYS EuroCup‘da temsilcimiz Tofaş ile aynı grupta yer alan Rus ekibi Lokomotiv Kuban, kadrosunu NBA ve Euroleague tecrübesi bulunan Litvanyalı forvet ile güçlendirdi.

Olympiakos‘da beklentileri karşılayamayan Litvanyalı forvet Mindaugas Kuzminskas artık Rus ekibinin başarısı için ter dökecek.

2.05 boyunda olan 1989 doğumlu olan tecrübeli forvet Yunan ekibi ile 6 Euroleague maçında ortalama 12.2 dakika süre forma giyerken 5.8 sayı, %27.3 3sayı, 2.2 ribaund ile katkı vermiş, beklentilerin altında kalmıştı. Dış şut tehditi, dribling ile adam geçebilmesi ve hem 3 numarada hem de 4 numarada görev alabilmesi ile aslında özel bir forvet Kuzminskas. İki forvet pozisyonunu da savunabilen ve iç-dış silahları olduğu için rakiplere bolca ters eşleşme problemi yaratan Litvanyalı forvetin Kuban’da bulacağı sürelerin artmasıyla takıma güç katacağına kesin gözüyle bakıyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=351UmF8noCA

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Beşiktaş, Konuğu CSKA Moskova’ya Yenildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerimizden Beşiktaş Emlakjet, milli maçlar nedeniyle verilen arayı değerlendirmek adına …