Güncel Haberler

RESMİ: Bandırma’nın Rakibi AEK’ya Yeni Forvet

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsilcimiz Teksüt Bandırma ile aynı grupta yer alan AEK, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta NBA patentli oyun kurucu Mario Chalmers’ı potasına katan Yunan ekibi, şimdi de tecrübeli forvet Vladimir Jankovic ile anlaştı.

Yunan pasaportu bulunan Sırbistan asıllı Jankovic, 2.02 boyunda ve 1990 doğumlu. Geçtiğimiz sezon Yunanistan’ın Holargos takımında 26 maçta görev alırken 13.6 sayı, 5.4 ribaund, 2.7 asist istatistikleri ile katkı vermişti. Çok yönlü oyunu, ribaundlarki ve savunmadaki etkinliği, hem 3 hem de 4 numarada görev alabilmesi ile her takıma lazım, değerli bir parça Jankovic.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atina Derbisinde Panathinaikos, Konuk Olduğu AEK’yı Farka Boğdu

Yunanistan Ligi 18. hafta programında Atina derbisi izledik; Panathinaikos konuk olduğu AEK’yı 69-89’luk skorla farklı …