Güncel Haberler

RESMİ: Bahçeşehir Koleji’nden Guard Takviyesi

ING Türkiye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bahçeşehir Koleji, koç Aktaş’ı göreve getirdikten sonra guard rotasyonuna da önemli bir takviye yaptı.

Geçtiğimiz sezonu koç Kunter’ın ekibi Cholet‘de tamamlayan London Perrantes artık İstanbul ekibinin başarısı için ter dökecek.

1.88 boyunda olan 1993 doğumlu Birleşik Amerikalı guard ProA’da 22 maçta forma giyerken 12.4 sayı, %35.8 3sayı, 2.3 ribaund, 6.0 asist istatistikleri ile mücadele etmişti. Perrantes, çok çabuk ya da atletik bir guard değil ama hem dış şutları etkili hem de akıllı penetreleri ve saha görüşü ile iyi bir organizatör. Özellikle Golden kenardayken hücumda organize olmakta çok zorlanan Bahçeşehir için doğru bir alternatif olacaktır.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …