Güncel Haberler

RESMİ: Monaco’dan NBA Patentli Guard Hamlesi Geldi

7DAYS EuroCup ve Fransa JeepElite Pro A‘nın iddialı takımlarından AS Monaco guard rotasyonunu NBA patentli bir isimle güçlendirdi.

Geçtiğimiz sezon Buducnost‘da izlediğimiz ve bu sezon henüz bir takımda forma giymeyen Norris Cole ile anlatşılar. Böylece Zaragoza’ya transfer olan Dylan Ennis’in yerini doldurmuş oldular.

1.88 boyunda olan 30 yaşındaki tecrübeli guard geçtiğimiz sezon Euroleague sahnesinde 16.6 sayı, 4.6 asist, 2.7 ribaund ile mücadele etmişti. Sürati, deliciliği, tempo basketbolundaki etkinliği ve skorer kimliği ile koç Obradovic’in sistemine uygun guardlardan biri. Ayrıca savunmada da topa baskı yapmayı seven ve tecrübesi ile işin savunma tarafında da liderlik yapan bir guard. Ennis’den çok daha faydalı olacağını düşünüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …