Güncel Haberler

Houston Evinde Zorlansa da Pelicans’ı Geçmeyi Bildi (Westbrook tarihe geçti)

Deplasmanda New Orleans Pelicans‘ın konuğu olan Houston Rockets süper yıldızı Westbrook’un etkili performansı eşliğinde 126-123 kazanmayı bildi ve sezonun ilk galibiyetini aldı.

Kariyerindeki 139.triple-double performansına imza atan Russell Westbrook bu alanda Magic Johnson’ı geçerek tarihte 2.sıradaki yerini aldı, önünde sadece Oscar Robertson (181) var.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Houston’da Westbrook 28 sayı, 10 ribaund, 13 asist ile triple-double yaparken, James Harden 29 sayı, 4 ribaund, 5 asist, P.J Tucker 16 sayı, 5 ribaund, 3 asist ve Daniel House ile Clint Capela da 15’er sayı ile katkı verdiler.

Pelicans’da ise Brandon Ingram 35 sayı, 15 ribaund, 5 asist ile takımını ayakta tutmaya çalışan isim oldu. Jason Hart 23 sayı, 3 ribaund, 2 top çalma ve Lonzo Ball 18 sayı, 2 ribaund, 10 asist, 3 top çalma ile ona eşlik etmeye çalıştılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …