Güncel Haberler

Philadelphia Deplasmanda Detroit Karşısında Hata Yapmadı (Furkan 0 sayı)

Philadelphia 76ers konuk olduğu Detroit Pistons karşısında 117-111’lik skorla galip ayrılarak yoluna ikide iki ile devam etti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Yıldız uzun Joel Embiid’in forma giymediği 76ers’da Tobias Harris 29 sayı, 7 ribaund, 2 top çalma ile en skorer isim olurken Al Horford 23 sayı, 9 ribaund, 5 asist ve Ben Simmons 13 sayı, 4 ribaund, 10 asist, 7 top çalma ile diğer etkili olan isimler oldular. Ayrıca kenardan gelen Mike Scott da 17 sayı, 3 ribaund ile x-faktör katkısı verdi. Genç yıldızımız Furkan Korkmaz ise sadece 8 dakika sahada kalırken 0-3 saha içi isabeti ile skor katkısı veremedi, istatistiklerine sadece 1 blok ekleyebildi.

Detroit cephesinde ise Derrick Rose 31 sayı, 3 ribaund, 3 asist, 3 top çalma, 2 blok ile Blake Griffin’in yokluğunda takımını ayakta tutmaya çalıştı. Markieff Morris 17 sayı, 6 ribaund, Luke Kennard 16 sayı, 2 asist ve Andre Drummon 13 sayı, 12 ribaund, 2 blok ile diğer direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …