Güncel Haberler

Pınar Karşıyaka Ligin Flaş Takımı Bursaspor’u Deplasmanda Yendi

Türkiye Basketbol Süper Ligi 3.hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka konuk olduğu ligin flaş takımlarından Frutti Extra Bursaspor‘u 77-85’lik skorla yenerek yoluna namağlup bir şekilde devam etti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Karşıyaka’da Jordan Morgan 16 sayı, 8 ribaund ile öne çıkarken Tony Taylor 14 sayı, 2 ribaund, 5 asist ve kenardan gelerek x-faktör olan Nusret Yıldırım da 14 sayı, 3 asist ile galibiyete katkı veren önemli isimler oldular.

Bursaspor’da ise Gabriel Olaseni 20 sayı, 11 ribaund, 2 asist ile double-double yaparken Allerik Freeman 20 sayı, 6 asist ve Chris Jones 17 sayı, 3 ribaund, 5 asist ile etkili olan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …