Güncel Haberler

Ufuk Sarıca: “Oyuncu Kalitemizi Konuşturduk.”

Türkiye Basketbol Süper Ligi 3.hafta mücadelesinde deplasmanda Frutti Extra Bursaspor’u geçen Pınar Karşıyaka‘da koç Ufuk Sarıca maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İşte tecrübeli koçun açıklamaları:

”Bizim için şu an her maç zor. Takımdaki 12 oyuncu da yepyeni ve daha önce hiç bir arada oynamadılar. Bugün çok zor bir atmosfer vardı. Bu tip yeni takımlar için böyle atmosferler zorlayıcı olur. Zaman zaman hatalar yaptık ama oyuncu kalitemizi konuşturduk. Aralık ya da Ocak aylarında mutlaka vites yükselteceğiz. Ama buraları geçerken bu tip maçları kazanmak önemli.”

”Bursa’yı tebrik ediyorum, harika bir atmosfer yaratmışlar. İyi bir takımları var ve lige de iyi başladılar. Çok önemli bir sponsorlukları var. Burası birçok takıma sıkıntı yaratacaktır. Ligin böyle şeylere ihtiyacı var.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …