Güncel Haberler

Ormanspor Deplasmanda Büyükçekmece’yi Çok Rahat Geçti

Türkiye Basketbol Süper Ligi‘nin alt sıralarını yakından ilgilendiren maçta OGM Ormanspor İstanbul’da konuk olduğu Arel Üniversitesi Büyükçekmece‘yi 64-84’lük skorla çok rahat geçti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Ormanspor’da Bosnalı tecrübeli uzun Elmedin Kikanovic 29 sayı, 14 ribaund, 2 asist ile etkili olurken, Charlon Kloof 11 sayı, 4 ribaund, 5 asist ve Chris Warren da 10 sayı, 3 ribaund, 9 asist ile galibiyetin mimarlarından oldular.

Ev sahibi Büyükçekmece’de ise Andrew Andrews 17 sayı, 2 ribaund ile çift haneli skor katkısı veren tek isim oldu. Kadroya geri dönen Osiris Eldridge 0-8 3 sayı isabeti ile sadece 1 sayı atarken, sakatlıktan dönen Kenny Hayes ise 9 sayı, 6 ribaund, 3 asist ile takımını ayakta tutmaya çalıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …