Güncel Haberler

Çin’deki İkinci Hazırlık Maçında Nets Yine Lakers’ı Yendi

Çin’in Shenzen kentinde oynanan hazırlık maçında Brooklyn Nets güçlü rakibi Los Angeles Lakers‘ı 91-77 yendi. İki takım Perşembe akşamı da Shangai kentinte karşılaşmışlar ve o maçta da kazanan taraf Brooklyn Nets olmuştu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Nets’de Caris LeVert 22 sayı, 4 ribaund, 5 asist ile en skorer isim olurken, Taurean Prince de 14 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile çift haneli skor üreten diğer isim oldu.

Lakers’da başparmağından sakatlanan Anthony Davis sadece 12 dakika parkede kalabilirken Avery Bradley 14 sayı, 4 ribaund, 2 asist ve Kendavious Caldwell-Pope 11 sayı, 6 ribaund ile çift haneli skor katkısı verebilen yegane isimler oldular. Lebron James sadece 12 dakika süre alırken 6 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile katkı verdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …