Güncel Haberler

Fenerbahçe’de Koç Obradovic ve Williams Real Maçının Ardından Açıklamalarda Bulundu

Deplasmanda güçlü rakibi Real Madrid karşısında 77-81’lik skorla kaybeden Fenerbahçe Beko‘da koç Zeljko Obradovic ve maçın yıldızlarından Derrick Williams karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundular.

Öncelikle karşılaşmaya kötü başladıklarına dikkat çeken Fenerbahçe Beko koçu Obradovic, “Maça yeterince konsantre değildik. En önemli noktalardan biri de top kayıplarıydı. Devamında sezonun daha başı olması sebebiyle başka problemler de oldu. Takıma yeni gelen oyuncuların adaptasyonları, sakatlıkları devam eden oyuncular vs. Aynı zamanda iki pozisyon vardı maç içinde karşılaşmanın kararını etkileyen” diye konuştu.

40 dakika boyunca sahada kalan Williams, 19 sayı, 10 ribauntla double double yaptı. Maç sonrası kulüp televizyonuna konuşan yıldızoyuncu, “Zor maçtı ama elimizden geleni yaptık. Jan Vesely ile Joffrey döndüğünde her şey daha kolay olacak. Koç 40 dakika oynamamı istiyorsa, o ne derse ben onu yapmaya hazırım. Zaten sezon öncesi kendimi buna göre hazırlamıştım” dedi.

Son pozisyondaki hakem kararı ile ilgili de Derrick Williams, “Zor bir karar tabii. Hakemlerin işi de çok zor. Doğru ya da yanlış karar verebilirler. Zor anlar. Bizim daha iyi oynamaya bakmamız lazım” yanıtını verdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …