Güncel Haberler

Anadolu Efes Koçu Ataman ve Kaptan Doğuş’dan Barcelona Maçı Öncesi Açıklamalar

Turkish Airlines Euroleague açılış haftası mücadelesinde yıldızlar topluluğu Barcelona‘yı konuk edecek olan temsilcimiz Anadolu Efes’te koç Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Sezona bıraktığımız yerden kupa ile başladık Türkiye’de. Şimdi Euroleague’de, İstanbul’da taraftarlarımız ile buluşmaya yine Barcelona maçı ile başlıyoruz. Barcelona, yıldız oyunculardan kurulu, çok iyi bir teknik kadroya sahip ve sezona şampiyonluk hedefi ile başlayan bir takım. İyi mücadele edip akıllı oynayarak ve taraftarımızın yine geçen yıl olduğu gibi vereceği büyük destekle kazanarak başlamak istiyoruz…”

Anadolu Efes kaptanı Doğuş Balbay ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Barcelona takımı kağıt üzerinde Euroleague’deki en iddialı takımlardan bir tanesi. Geçen seneden tanıdığımız bazı oyuncuları var, NBA’den aldıkları oyuncular ile güçlü bir takım kurdular. Biz de çekirdek kadromuzu koruduk. Sistemimizi iyi biliyoruz. Yeni gelen arkadaşlarımız adapte oldu. Umarım kendi seyircimiz önünde Euroleague’in ilk maçında Barcelona’ya karşı güzel bir basketbol sergileyip maçı kazanırız…”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …