Güncel Haberler

Alex Perez Ailevi Sorunlara Rağmen Zalgiris’te Kalıyor

Zalgiris Kaunas’ın Meksikalı guardı Alex Perez, ailevi sorunlara rağmen takımda kalacağını söyledi.

Geçtiğimiz yaz döneminde TEKSÜT Bandırma Basketbol Kulübü’nden ayrılarak Turkish Airlines EuroLeague ekiplerinden Zalgiris Kaunas’a katılan Alex Perez’in ailesindeki sağlık sorunları nedeniyle Litvanya ekibinden ayrılabileceği konuşuluyordu.

Zalgiris‘in Litvanya Ligi’ndeki ilk maçında Pieno Zvaigzdes karşısında sahaya çıkan Perez’in maçta giydiği ayakkabılarında “kanseri s*keyim” yazısı dikkat çekti.

Litvanyalı gazeteci Donatas Urbonas’ın haberine göre Sarunas Jasikevicius, Perez’in hem babasının hem de dedesinin kanser tedavisi gördüğünü belirtti.

Bu durum nedeniyle takımdan ayrılması gündeme gelse de basketnews.lt‘den Jonas Miklovas ile bir röportaj gerçekleştiren Perez, takımda kalacağını ve “ayrılmayı düşünemediğini” dile getirdi.

Jasikevicius ise konuyla ilgili şunları söyledi:

“Çok profesyonel bir şekilde çalışıyor, çok deniyor ama elbette aklı düşüncelerle dolu. Bu durum onu zorluyor ancak biz de ona destek vermeye çalışıyoruz. Kulüp, onun daha iyi hissetmesi için elinden geleni yapıyor. İş ahlakı ile ilgili hiçbir sorun yok.”

Kaynak: Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …