Güncel Haberler

Almanya Zayıf Rakibi Senegal’i Schröder’le Geçti

Dünya Kupası klasman mücadelesi P grubu maçında Almanya zayıf rakibi Senegal‘i yıldız guardı Schröder’in etkili performansıı sayesinde zorlansa da 89-78 yenmeyi başardı. Bu sonuçla Almanya Olimpiyat elemelerine katılım şansını son maça taşırken Senegal’in ise şansı kalmdı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Almanya’da Dennis Schröder 24 sayı, 6 ribaund, 12 asist ile double-double yaparken Johannes Voigtmann 14 sayı, 9 ribaund, 3 asist ve Daniel Theis da 14 sayı, 5 ribaund ile galibiyetin mimarlarından oldular.

Senegal’de ise Ibrahima Faye 17 sayı, 7 ribaund, 2 asist ve Maurice Ndour 17 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile öne çıkan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kasım Penceresi Sonrası Avrupa’dan Dünya Kupası Bileti Kapan Takımlara Göz Atalım

2023 FIBA Dünya Kupası Avrupa elemelerinde 2. turun Kasım penceresi sona erdi. Bu pencerede 4 …