Güncel Haberler

ABD Düşük Skorlu Maçta Yunanistan Karşısında Hata Yapmadı

Dünya Kupası 2.tur K grubu mücadelesinde ABD beklendiği gibi zorlandığı maçta Yunanistan‘ı sert ve kararlı savunmasıyla 69-53 yenmeyi başardı. Bu sonuçla ABD çeyrek finali garantilerken Yunanistan ise son maçta Çekya karşısına final niteliğinde bir maça çıkacak.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

ABD’de Kemba Walker 15 sayı, 4 ribaund, 6 asist ile yıldızlaşırken Donovan Mitchell da 10 sayı, 5 ribaund, 4 asist ile ona destek olan isimdi. Zaten bu 2 isim dışında da çift haneli skor katkısı verebilen olmadı.

Yunanistan’da ise Giannis Antetokounmpo 15 sayı, 13 ribaund ile double-double yaparken Fenerbahçe’nin yıldız guardı Kostas Sloukas da 13 sayı, 3 ribaund ile takımını ayakta tutmaya çalıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Anadolu Efes, Fransa’dan Galibiyetle Dönmek İstiyor

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde Anadolu Efes, Fransa’da LDLC Asvel Villeurbanne’a konuk oluyor. 24 …