Güncel Haberler

Yeni Zelanda, Karadağ’ı Yendi ve Umutlarını Korudu (VIDEO)

Dünya Kupası F grubu mücadelesinde Yeni Zelanda karşılaştığı Karadağ‘ı 93-83 yenerek ikinci tur umutlarını son maça bıraktı. Karadağ ise bu sonuçla ikinci tur şansını kaybetti, klasman maçları oynayacaklar.

Maça yüksek tempoda başladı takımlar. İlk çeyrekte müthiş bir hücum performansı izledik ve toplamda 57 sayı çıkan 10 dakika Yeni Zelanda’nın 31-26 üstünlüğü ile geçildi. İkinci çeyrekte tempo biraz düşse de Webster liderliğinde rahat skor bulan Yeni Zelanda farkı daha da açtı ve devreye 53-44 önde girdiler. Karadağ koçu Mitrovi devrenin sonunda 2.teknik faulünü alarak diskalifiye edildi. İkinci yarının başında savunmayı sertleştiren Karadağ rakibini sadece 13 sayıda tuttuğu 3.çeyreğin ardından skoru 65-66’ya getirerek maça ortak oldu. Ancak son çeyrekte Webster’i tekrar devreye sokarak hücumda açılan Yeni Zelanda farkı tekrar çift hanelere çıkarıp kazanmayı bildi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Yeni Zelanda’da Corey Webster 25 sayı, 6 ribaund, 7 asist ile yıldızlaşırken Isaac Fotu da 20 sayı, 7 ribaund, 2 asist ile diğer ön plana çıkan isim oldu. Karadağ’da ise Nikola Ivanovic 18 sayı, 2 ribaund, 7 asist ve Nikola Vucevic 15 sayı, 9 ribaund ile ayakta kalan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Itoudis ve Melih, Partizan Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundular

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Sırbistan ekibi Partizan’a konuk oluyor. Karşılaşma …